Contact rapid: office@garajulauto.ro 0723.780.953
Romana
BATERIE AUTO 225AH

Bateriile auto sunt acele componente care alimenteaza cu energie electrica masinile si dispozitivele conectate la aceastea. Fara baterie masina nu poate sa functioneze. 

La Garajulauto.ro gasesti cea mai completa gama de acumulatori auto si baterii auto astfel incat masina ta sa fie alimentata cu energie electrica la parametrii optimi pe o durata cat mai indelungata.
 

Cunoastem la perfectie cele mai bune si performante marci de baterii auto Varta, Bosch, Moll, Banner, DETA (Exide), ROMBAT si Optima. Datorita celor peste 7 ani de experienta in care am dobandit statutul de experti in domeniu suntem in masura sa iti oferim si recomandam, in functie masina, buget, consumatori sau alte nevoi cei mai potriviti acumulatori auto.
 

De la noi cumparati acumulatori auto si primiti in plus asistenta profesionista gratuita care include:

 • Recomandari din partea expertilor nostri in alegerea celei mai bune baterii auto, moto,pentru camioane, barci sau alte nevoi.
 • Sfaturi de specialitate pentru prelungirea vietii bateriei auto.
 • Masuratori pentru identificarea consumatorilor care afecteaza durata de viata a acumulatorului.
 • Savuraţi în fiecare zi performanţa excelentă şi evitaţi opririle costisitoare. VARTA Promotive Silver este alegerea potrivită pentru vehicule grele cu echipament complex cum ar fi camioanele, autobuzele şi vehiculele de pompieri. Aceste produse avansate, care nu necesită întreţinere, oferă rezistenţă înaltă la cicluri şi durată de funcţionare îndelungată graţie tehnologiei SHD (Super Heavy Duty). Rezultatul? Economii semnificative pentru afacerea dumneavoastră.
  Beneficii cheie
  » Dezvoltată pentru vehicule comerciale de înaltă performantă cu necesar de putere mare şi cerinţe înalte la rezistenţa de vibraţie
  » Depăşeşte cerinţele EN Super Heavy Duty (SHD) (EN 4 - standard şi norma de rezistenţă la vibraţii V3)
  » Extrem sigură graţie tehnologiei cu capac labirint, blocajului de flacără integrat, polilor de racord protejaţi şi capacelor speciale.
  » Autodescărcare minimă graţie aliajului de grilă bazat pe tehnologie calciu-argint
  » Capabiliate de depozitare de până la 18 luni
  » Ultima tehnologie de echipament original (OE) şi consum foarte scăzut de apă – garantând economii mari la cheltuielile totale de întreţinere proprii.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine:
GarajulAuto.ro © 2014 | Toate drepturile rezervate creare magazin online